Ramaco: Ramen en deuren in uw favoriete bouwstijl, kies voor aluminium, pvc of hout

Offerte aanvragen

Kies de juiste beglazing

Uw ramen zijn uw vensters op de wereld

Er zijn heel wat zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van de beglazing voor uw ramen: weerkaatsing en lichtdoorlating, isolatie van warmte en geluid, zonwering en veiligheid, design en prijs. Vraag dus raad aan uw Ramaco-adviseur en kijk en vergelijk zelf in onze toonzaal in Eeklo.

Glas in alle maten en vormen

Dubbele beglazing met hoogrendementsglas

Dankzij 2 of meerdere hoogrendements-glasbladen met een spouw ertussen houdt u meer warmte binnen en bespaart u 3 keer meer energie dan met klassieke, dubbele beglazing. Het geheim? De coating op één van de glasbladen: een onzichtbaar laagje dat zonlicht (gratis warmte) doorlaat en weerkaatst, en tegelijk een schild vormt tegen de kou. Dit superisolerende glas is ook de beste oplossing voor grote raampartijen.

Ramaco advanced
Ramaco zonnewerend

Zonwerend glas

Een aangenaam leefklimaat in elk seizoen voor grote, glazen ruimtes zoals veranda’s? Dat creëert u met zonwerend glas. Klassiek dubbel glas laat 63% van de zonnewarmte binnen, waardoor deze ruimtes te heet worden in de zomer. Dankzij een vacuüm aangebrachte coating reflecteert of absorbeert zonwerend glas de zonnestralen beter dan gewoon glas. Met behoud van een hoge lichttransmissie kunnen we de zontoetreding beperken tot 28%.

Veiligheidsglas

Behoed uw gezin en kostbare bezittingen voor inbraken met veiligheidsglas: gehard of gelaagd glas. Voor sommige glastoepassingen, zoals beglazing tot op de grond en schuin liggende beglazing is gelaagd glas zelfs wettelijk verplicht.

Ramaco stratobel
Ramaco stratophone

Geluidswerend glas

We hebben het allemaal druk, druk, druk. Daarom willen we thuis een oase van rust creëren. Zonder storend buurtlawaai! Met geluidswerend glas hou je onwelkome decibels buiten, zonder verlies aan natuurlijke lichtinval.

Design of Hi-tech glas

Houdt u van een unieke look? Kies dan voor decoratief glas:

Doorzichtig of niet-doorzichtig? U verandert de eigenschap van uw Priva-Lite beglazing met één druk op de toets, zodat u de privacy krijgt die u verlangt.

Geschroefde beglazing voor maximaal doorzicht en transparantie. Uw Spider-beglazing - met geschroefde bevestigingspunten - is bevestigd op een minimale, dragende structuur. Spider combineert transparantie en veiligheid bij grote, gladde en transparante glasconstructies.

Uw Ramaco-adviseur staat voor u klaar!

Twijfelt u over de materiaalkeuze?
Kom dan zelf het verschil zien, voelen en beleven in onze toonzaal in Eeklo.

Doe uw voordeel met het advies van onze ervaren adviseurs.Help mij kiezen

Bezoek onze toonzaal

400 m² met 60 modellen in ramen en deuren

Beleef zelf het verschil

Nieuws

7-14 Oktober
Breng ons een bezoek op de
BIS beurs in Gent EXPO Hal 1 - stand 1530
----
01-05-2018
blijf op de hoogte via onze
facebookpagina.

Ramaco NV
Raverschootstraat 159
9900 Eeklo

Tel. +32 (0) 9 376 90 90
Fax. +32 (0) 9 376 90 91


Contactformulier
Partners

Legal disclaimer | Terms of use | © 2020 Ramaco N.V. | BE 0413.973.234 | Webdesign by Ozalith.be